Παρατείνεται η “ολυμπιακή” αγωνία των αθλητών της τοξοβολίας, για κάποιες μέρες ακόμη, μέχρι το παγκόσμιο κύπελλο της Αττάλειας, όπου θα κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι για το Παρίσι 2024.

Ο αθλητές του Αλέξανδρου Νασούλα, δεν κατάφεραν να πάρουν την ολυμπιακή πρόκριση από το πρόσφατο Ευρωπαϊκό προολυμπιακό του Έσσεν, παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις τους και ειδικά στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ήταν πολύ καλές, αφήνοντας ελπίδες για κάτι καλό, τον Ιούνιο στην Τουρκία.

«Η πρόκριση πήρε παράταση κάποιες εβδομάδες, μέχρι το παγκόσμιο κύπελλο της Τουρκίας, όπου θα δοθούν οι τελευταίες κάρτες. Βλέποντας την πορεία που είχαμε στο Έσσεν, και βελτιώνοντας κάποιες αδυναμίες που διαπιστώσαμε, πιστεύουμε ότι μπορούμε να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί», δήλωσε στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, “CITIUS ALTIUS FORTIUS” και στην Βίκυ Σπύρου, ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας τοξοβολίας, ο κ. Αλέξανδρος Νασούλας, ο οποίος είπε ότι στο Έσσεν, διαπιστώθηκαν κάποιες αδυναμίες, τις οποίες θα πρέπει να δουλέψουν.

«Πρέπει να βελτιώσουμε την συμπεριφορά των βολών μας στον αέρα. Παρότι στο Έσσεν δεν είχε πολύ αέρα, αλλά είχε σημαντικές εναλλαγές στην διάρκεια της βολής, πρέπει να δυναμώσουμε στο κομμάτι αυτό, γιατί ξέρουμε ότι στην Αττάλεια της Τουρκίας θα έχει αέρα. Έτσι λοιπόν θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις μέρες που θα έχει αέρα στην Ελλάδα, ώστε να προετοιμαστούμε. Το δεύτερο που παρατηρήσαμε είναι ότι ενώ η δυναμική υπάρχει, θέλουμε λίγο παραπάνω πείσμα», τόνισε ο κ. Νασούλας και επεσήμανε: «ο αγώνας αυτός στην Τουρκία θα είναι πιο πολύ στα μέτρα μας, ως ομάδα».

Ακούστε όσα είπε ο Αλέξανδρος Νασούλας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: https://www.ertsports.gr/era-spor/aleksandros-nasoulas-o-agonas-stin-tourkia-tha-einai-pio-poly-sta-metra-mas-os-omada-audio/